ŞANLIURFA / SİVEREK - Faydalı İlkokulu

Faydalı İlkokulu

GÜRAKAR MAH. FAYDALI 2 KÜME EVLERİ NO 22A SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Okul-Aile-Öğrenci işbirliğini sağlamış, başarıyla saygınlık kazanmış örnek bir kurum olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, toplumsal duyarlılığı yüksek, teknolojiye ve yeniliğe açık, sürekli öğrenmeye hevesli, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Isınma
İlkokul binası soba ve ufo ile ısınmaktadır.Ana sınıfında soba, klima ve ufo bulunmaktadır.
Uydu İnternet (VSAT)
Öğretmenlerin köye ulaşımı servisle sağlanmaktadır.
Servis var.
FAYDALI KÖYÜ SİVEREK/ŞANLIURFA
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:40 km İL MERKEZİNE UZAKLIK:130 km
Diğer Hususlar
EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİMİZİN SÜRDÜRÜLDÜĞÜ İKİ BİNA MEVCUTTUR. ESKİ BANA TAŞ YAPIDAN, YENİ BİNA TUĞLADAN YAPILMIŞTIR. ESKİ BİNA, ANA SINIFI VE MÜDÜR ODASI OLARAK LOJMAN KISMI İSE KÜTÜPHANE ODASI OLARAK KULLANILMAKTADIR. YENİ BİNA 2 DERSLİKTEN OLUŞMAKTADIR. OKUL BAHÇEMİZ: TEL ÖRGÜLERLE ÇEVRİLMİŞ OLUP ÖĞRENCİ TUVALETİ, BASKETBOL SAHASI, OYUN PARKI ALANLARI DIŞINDA ÇAM AĞAÇLARININ OLDUĞU ÇEVRİLİ BİR ALANA SAHİPTİR.